Hallo ,
 

 Mijn naam is Patrick , waarom ik deze klusjes doe ?   Van uit mijn kindertijd ben ik een bezige bij en handige harry , altijd was ik wel met iets bezig te creŽren , te bouwen of iets  repareren , stil zitten kon ik niet en nu nog steeds niet , maar wat wil je , mijn grootvader was ook zo iemand en schrijnwerker van beroep , mijn vader was bouwvakker .

Zelf heb ik jaren in de bouw sector gewerkt en heb dan daarbij een opleiding metaal en een basis opleiding automechanica gevolgd , waardoor mijn hobby's en creaties een waaier van uitbreiding kreeg .
Door mijn handigheid werd ik dan ook overal gevraagd bij bouwen en verbouwingen of eender welke klus wat ik dan met plezier deed .
Door de jaren heen heb ik dan zoveel geleerd dat ik er niet meteen kan opkomen welke klus ik niet kan oplossen .
Natuurlijk is men nooit te oud om te leren ,zelfs ik leer nog dagelijks bij .
 
Uiteindelijk heb ik dan gemerkt dat er veel mensen zijn die allerhande klusjes te doen hebben en niet weten hoe eraan te beginnen of er gewoon de tijd niet voor hebben .
Dan dacht ik bij mezelf , dat is nu juist wat ik graag doe , klusjes klaren en mensen ermee helpen , zo heb ik dan de stap gezet en er een zaakje van gemaakt .
That's me .                                                   And that's me too
   Home
   FOTO